Pyöräilytapahtumat ja -kilpailut 2020

Keräsimme listan kuntopyöräilijöille sopivista maantie- ja maastopyöräilytapahtumia kesällä/syksyllä 2020. Vaikka moni tapahtuma on peruttu, moni järjestetään silti ihan normaalisti. Katso tästä mitkä tapahtumat järjestetään ja mitkä ei.

Lue lisää

Pyöräilytapahtumat ja -kilpailut 2017

Keräsimme tiedot kaikista kuntopyöräilijöille sopivista maantie- ja maastopyöräilytapahtumia kesällä ja syksyllä 2017. Kesällä on tulossa iso määrä kiinnostavia pyöräilytapahtumia!

Lue lisää

Maastopyöräilijän karttasovellukset

Maastopyöräilyssä kartat ovat usein avainroolissa. Hyvälle kartalle on käyttöä niin reitin suunnittelussa etukäteen kuin ajaessakin ilman että on pelkoa metsään eksymisestä. Tähän artikkeliin olen kerännyt vinkkejä hyvistä netin karttapalveluista sekä mobiilisovelluksista, joita voi käyttää reitin suunnitteluun ja ajonaikaisest kännykällä.

Lue lisää

Pyörän tilaaminen ulkomailta

Tuleeko pyörän tilaaminen ulkomailta halvemmaksi verrattuna että sen ostaa Suomesta? Lue tästä artikkelista parhaat vinkkimme pyörän ostoon ulkomailta ja parhaista pyöräkaupoista.

Lue lisää

Fillaristit uudistuu

Fillaristit-palvelu on uudistunut täysin. Kaikki on tehty uusiksi ja paremmin. Lue tästä mitä kaikkea on palvelussa muuttunut ja mitä on tulossa myöhemmin.

Lue lisää

Toteutus:   webguru logo