Pyöräilytapahtumat ja -kilpailut 2017

Seuraavassa listassa on kerättynä kuntopyöräilijälle sopivia maantie- ja maastopyöräilytapahtumia vuonna 2017. Näihin tapahtumiin/kilpailuihin voi osallistua kuka tahansa (ilman kilpailulisenssiä). Lue tarkemmat tiedot tapahtumien omilta sivuilta.

Lue lisää

Maastopyöräilijän nettipalvelut ja kännykkäsovellukset

Maastopyöräilyssä hyvät kartat ovat usein kaiken A ja O. Paperikartoilla pärjää monesti vallan mainiosti, mutta netti- ja mobiilinettiaikakaudella netttikartoilla pärjää vaan vielä paremmin. Tähän artikkeliin olen koonnut listan hyödyllisistä karttapalveluista sekä kännykkäsovelluksista, joista moni ei ehkä ole tiennyt aikaisemmin – tai ainakaan niiden kaikista toiminnoista.

Lue lisää

Pyörän tilaaminen ulkomailta

Onko pyörän tilaamisessa ulkomailta mitään järkeä? – Omasta kokemuksesta voin sanoa, että se vähän kyllä riippuu. Itsellä on sekä hyviä ja huonoja kokemuksia. Netistä tilattaessa voi kyllä helposti säästää useammankin satasen verran, mutta vain jos tietää tarkasti minkä kokoinen tilattava pyörä pitää olla – muuten tulee kalliiksi. Väärän kokoisen pyörän tilaaminen käy valitettavan helposti.

Lue lisää

Fillaristit uudistuu

Noniin, nyt alkaa olemaan vihdoin valmista 🙂 Nimittäin tämän Fillaristit uudistamisen kanssa ja monen vuoden odotuksen jälkeen. Mennyt muutamat viime viikot aika tiukasti koodamisen parissa, mutta nyt alkaa onneksi näyttämään ihan hyvältä ja uuden sivuston voi laittaa pikkuhiljaa linjoille. Olen tehnyt sivuston käytännössä kokonaan uusiksi, ainoastaan data on säilynyt samana aikaisemmalta sivustolta.

Lue lisää