Vilkas väylä auton tukkima jo neljä päivää Kehä 1:n ylittävällä sillalla Pukinmäessä

Maanantaina 4.6.2012 huomasimme 8-vuotiaan lapsenlapsen kanssa, että Kehä 1:n ylittävällä sillalla Pukinmäessä, erittäin vilkkaan pyöräily- ja jalankulkutielle on jätetty valkoinen auto. Auto on vinottain kevyen liikenteen reitillä tukkien siitä noin puolet. Jalankulkijat, lastenvaunujen työntäjät, rullaluistelijat ja -lautalilijat, potkupyöräilijät ja polkupyöräilijät yrittävät parhaansa mukaan väistellä. Auton takaosa on melkein kadun puolella, pelästyttäen myös autoilijoita, joista jotkut tekevät äkkinäisiä väistöliikkeitä. Vaarallista touhua. - Tänään torstaina kello 17.30 auto on edelleen siellä.

Mitä veikkaatte, kauanko kestää, ennen kuin se joutuu ilkivallan kohteeksi - tai yösijaa vailla olevat ottavat sen majapaikakseen?

Auton rekisterinumero on FBR-165 ja Autorekisterikeskuksesta selviää, että ajoneuvo on lahtelaisen, nimeltään erikoisen yrityksen omistuksessa. Katsastus olisi pitänyt tehdä 18.5.2012, joten kolmisen viikkoa sillä on ajeltu katsastamatta.

Pikanttina yksityiskohtana auton tuulilasiin on kiinnitetty pahvi, johon on siistillä käsialalla kirjoitettu: HOMO.

On vaikea selittää 8-vuotiaalle, miksi auto on edelleen siellä, eikä sitä ole hinattu pois. Ei se tahdo mahtua 54-vuotiaankaan ymmärrykseen. Eikö kenenkään tehtäviin kuulu hankkia hinausautoa ja lähettää laskua auton omistajalle? Pitääkö ensi tapahtua jokin onnettomuus?

Outi Paulig, Pukinmäki


07.06.2012 22:12

Toteutus:   webguru logo