;;
;

#941 - Tampereen valtatien ylittävä suojatie

Valoton suojatie Tampereen valtatien ylitse. Suojatien ylittäminen (erityisest) ruuhka-aikaan lähes mahdotonta. Edes jalankulkijaksi muuntautuminen ei paranna tilannetta. Autot tulevat molemmista suunnista hyvinkin vauhdikkain ajonopeuksin, joten kannattaa varoa tässä kohtaa.

Tampere 02.05.2012 23:04 katsottu 776 kertaa

Jaa: facebook icon twitter icon

#1597 - Re: Tampereen valtatien ylittävä suojatie

Jalankulkijaksi muuntautuminen parantaa tilannetta periaatteessa sen verran, että suojatien käyttö pohjoisen ajoradan yli on laillista. Netissä olevassa kevyen liikenteen reittioppaassakaan tuo suojatien päästä osuuskuntatoiminnan muistomerkkiä kohti lähtevä puistokäytävä ei ole merkitty pyörätieksi. Eteläisen ajoradan suojatien ylittävä reitti Hämeenpuistoon on sentään nettiin merkitty pyörätieksi ja maastossa meriktty kävelyn ja pyöräilyn viitalla. Tämä toki ei vielä tee suojatien yli pyöräilemisestä laillista.

Tämä Googlen kuvien mukainen tilanne, jossa pyörätien liikennemerkit puuttuu, on kyllä reittiviitan kanssa makaaberi sakkokiintiöiden täyttöpaikka.

Suomi 07.05.2012 21:54 katsottu 0 kertaa

Jaa: facebook icon twitter icon

#1598 - Re: Tampereen valtatien ylittävä suojatie

Itse asiassa Tiiliruukinkatu-->uusi Ratinan silta-->Tre Valtatie tuovat pienen mutkan matkaan ja yhdet lisävalot, mutta ovat 100% parempi vaihtoehto kuin tämä suoraan ajaminen eli vaihdoin reittiäni ja olen nyt huomattavasti tyytyväisempi. Hyvä huomio noista liikennemerkeistä, ihan itsekin oletin että Hämeenpuistossa saa koko matkalta ajaa fillarilla :)

Suomi 18.05.2012 14:09 katsottu 0 kertaa

Jaa: facebook icon twitter icon