Missä korjaat pyörää talvisin?

Hei fillaristit,

Onko ideoita, missä voisi kylmänä vuodenaikana itse korjata pyörää (lämmin ja hyvin valaistu sisätila), jos omassa asunnossa/vuokratalossa/taloyhtiössä ei ole sopivaa paikkaa?

Usein tulee pikkuvikoja, joiden vuoksi ei halua tai ehdi lähteä varailemaan aikaa ja kiikuttamaan pyöräkorjaamoon.

t. neksus


04.05.2012 23:03

Hei

Se oma kämppä on ihan hyvä paikka kun suojaat lattian esim. roskiksista haetuilla sanomalehdillä.

Kylppärissä jos peset jotakin niin osta jotakin liuotinta millä kaikki rasva lähtee. Marketin auto-osastolta rasvaa liuottava 1 l sumutuspullo. Kädetkin sillä pesee rasvasta mutta oma aine siihenkin löytyy samalta osastolta. Biltema myy myös verkkokaupassa pyöräilyosastolla monenlaista.

yst. t. jari


05.05.2012 03:27

Kiitos, mutta pienessä lapsiperheen asunnossa ehdotuksesi ei valitettavasti toimi, ja muutoinkin tuo suojaamisen ja siivouksen vaiva kohottaa ryhtymiskynnystä.

Onkohan kukaan kysellyt autokorjaamoista tms., tarjoaisivatko ruuhka-aikojen ulkopuolella jotain vapaata nurkkaa pyörämiehen käyttöön?


12.05.2012 16:41

Kylpyhuoneessa, jos on pakko. Parvekkeella jos ei ole liian paljon pakkasta. Sitten löytyy mustaa töhnää siellä sun täällä, ja ottaa päähän/masentaa mutta ei voi mitään. Töhnä lähtee pois kun pesee pois.

Suomi on varmaan täynnä tyhjää teollisuushallia, mutta jos sinne joku laittaa bisneksen niin he ottavat 60€ tunti tai jotain, ja tunnissa ei ehdi mitään ja aikarajoite sitten pakottaa hosumaan.

Huoltoasemien tee-se-itse -halleissa pystyy, tuli nyt mieleen, mutta kallista on.


07.06.2012 17:32

Toteutus:   webguru logo