Uutiset

Lisää profiiliisi kuva!

8.8.2012

Jos et ole vielä lisännyt profiiliisi kuvaa, niin käyhän laittamassa semmoinen helposti oman sivusi kautta. Allekirjoittanutkin vaihtoi omansa just. Sitä hauskempaa, mitä enemmän kuvallisia profiileja. Voit käyttää myös avataria tai mitä tahansa muuta kuvaa, jos haluat.

Salasanan palautus ym.

8.8.2012

Tein tänään fillaristeihin muutamia tuunauksia, mm. salasanan palautuksen ja pari bugikorjausta. Jos et siis muista salasanaasi palveluun, niin ei hätää, nyt voit palauttaa sen kirjautumissivun kautta.

Fillaristit on päivittynyt!

4.7.2012

Palveluun tehty pitkästä aikaa kehityspaketti, jonka ansiosta Fillaristit on taas vähän hauskempi palvelu.

Tehdyt muutokset:

- Lisätty uudet keskustelufoorumit mukana oleville kunnille (PK-seutu, Lahti, Tampere) paikallisista pyöräilyasioista keskusteluun
- Etusivulla paikka/reittimerkinnät eroteltu nyt omiin tabeihin
- Uudistuneet käyttäjäprofiilit
- "Käyttäjät"-sivu, jossa voi selata käyttäjiä ja tutkia näiden profiileja
- Sivun latautumisaikaa nopeutettu
- Selainyhteensopivuutta parannettu
- Paljon muita pienempiä viilauksia

Kerro parannusideasi

23.4.2012

Jos sinulla on hyviä kehitysideoita tai ideoita siitä miten palvelusta saa paremman/suositumman, niin kerro se meille! - Aiomme kevään/kesän aikana kehittää ja markkinoida palvelua, mutta emme oikein tiedä vielä miten. Olemme kiitollisia, jos käyt kertomassa omat näkemyksesti meille keskustelufoorumilla. Voit siis oikeasti vaikuttaa.

Fillaristit aktivoituu

23.4.2012

Fillaristit kehitys ollut talven ajan tauolla, mutta nyt on jälleen aika aktivoitua. Olemme saanneet hankkeelle jonkin verran lisärahoitusta ja voimme taas suunnitella toimenpiteitä palvelun parantamiseksi ja sen tekemisestä suositummaksi pyöräilijöiden keskuudessa.

Tällä kertaa painopiste on enemmän palvelun mainostamisessa, koska selkeästi iso osa pyöräilijöistä ei vielä tiedä palvelustamme. Tulemme myös kehittämään palvelua jonkin verran, mutta sitä ei voida kovin paljoa tehdä pienen budjetin takia.

Jos sinulla on hyviä kehitysideoita tai siitä miten palvelusta saa suositumman, niin käy kertomassa siitä fillaristien keskustelufoorumilla!

p.s Lähetä allekirjoittaneelle sähköpostia, jos et halua enää sähköpostia fillaristeilta.

Terv,

Tuomas Piispanen
Fillaristit / Logica
tuomas.piispanen@logica.com

Poistettu vanhoja merkintöjä

7.12.2011

Poistin tänään palvelusta ison määrän vanhentuneita merkintöjä. Muistathan käyttää voimassaolo-kohtaa lisäyslomakkeesta, jos lisäät merkinnän tilapäisestä asiasta. Näin ei jää vanhentuneet merkinnät kummittelemaan palveluun.

Palautelomakkeessa ollut ongelmia

4.10.2011

Parahin fillaristit,

Huomasin juuri ikäväkseni, että Fillaristit-palautelomakkeessa on ollut ongelmia. Suurin osa palautelomakkeen kautta lähetetyistä palautteista on nimittäin ilmesesti päätynyt roskapostiksi meidän sähköpostijärjestelmässä. Näin ollen en ole niitä saanut. Isot pahoittelut kaikille niille, jotka ovat lähettäneet jossain vaiheessa palautetta ja palautteisiin ei ole tullut vastausta. Palautelomake on nyt kuitenkin korjattu ja palautetta voi siis antaa taas!

Tein Fillaristit-sivuille samalla myös joitain pieniä parannuksia: karttaa voi nyt leventää niin että sivuja voi käyttää paremmin myös läppärin pieneltä ruudulta. Twitter-uutiset on nyt korvattu omalla uutisosiolla, koska Twitter-uutisten hakemisessa oli ongelmia. Korjasin sivustoa myös niin, että oletuksena näytetään nyt taas kaikki merkinnät. Jotkut vaan ihmettelivät, mihin kaikki merkinnät ovat kadonneet, kun yli kuukauden vanhat merkinnät olivat oletuksena piilotettuina.

p.s Jos et halua enää näitä tiedotteita, voit käydä poistamassa valinnan omalta sivultasi fillaristeista tai sitten voit vain lähettää mulle mailia -> tuomas.piispanen@logica.com.

Terveisin,

Tuomas P

Uutisosiota päivitetty

3.10.2011
Twitter-uutiset on nyt korvattu omalla uutisosiolla, koska -uutisten hakemisessa Twitterin rajapinnasta oli usein ongelmia. Fillaristien Twitter-tili jatkaa toiminnassa jatkossa normaaliin tapaan.